ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРАТА ЛЯТНА ДЕСТИНАЦИЯ


          Сърф училище ТОРТУГА стартира през лятото на 2013г. Намира се на красивия и  ветровит Бургаски залив, между вълноломите на плажа в квартал "Сарафово".Установена е база, осигуряваща перфектни условия за начинаещи уиндсърфисти и кайтсърфисти - вижте картата

         

Училището е оборудвано с модерна и надеждна екипировка на световно известните марки  RRD, NEILPRYDE, NOBILE, NORTH KITEBOARDING, BEST, BRUNOTTI и други. За тези, които искат да се  научат на уиндсърф, кайтсърф и SUP, Сърф училище ТОРТУГА разполага с квалифицирани инструктори, както и сертифициран от IKO инструктор.  

         

Независимо от това дали сте начинаещ или искате да подобрите карането и вече наученото, Сърф училище ТОРТУГА е идеално място за сърфисти от всички нива. Освен индивидуални уроци предлагаме и занимания в група, които са подходящи както за деца, така и за тийм билдинг  или просто ако искате да се забавлявате с приятели по различен и незабравим начин.

         

Базата е снабдена с екипировка за деца и организира детски лагери с над 10 деца в група. Минималната възраст е 7 години.

         

Изискванията към децата, за да бъдат част от лагера, са да имат навършена необходимата възраст, да не се страхуват от вода и най-важното - желание да усвоят водните спортове и да бъдат част от начина на живот на сърфистите. Сърф училище ТОРТУГА гарантира, че само за 5 часа ще научите основите на уиндсърфинга и SUP.  

         

Минималната възраст за кайтсърф уроци е 12 години.

Уроците се провеждат по програма на Международната кайтсърф организация (IKO). В края на курса получавате  международен сертификат, който свидетелства за нивото, което сте достигнали. Това Ви дава свободата да наемате екипировка от всяка IKO сертифицирана станция в света, както и да продължите обучението си към по-високо ниво по системата на IKO.  

 

Сезонът в Сарафово започва на 01.06 до 30.09, но сме отворени към желаещи и ентусиазирани бъдещи сърфисти и в дните преди, и след обявените дати.

       

Сърф училище ТОРТУГА работи в екип с най-големия и богато оборудван магазин за екипировка за водни спортове в България - Сърф Шоп Бургас - www.surfshopburgas.com, който се намира само на 10 км. от училището. Там можете да намерите богат асортимент от екипировка за уиндсърф, кайтсърф, SUP, облекло,  както и всякакви видове аксесоари. 

         

Ако имате нужда, можем да Ви съдействаме за намирането на място за отсядане в гр. Бургас, както и конкретно в кв. "Сарафово", в близост до училището.

         

 Ако искате да имате различна ваканция, изпълнена с емоции, да бъдете активни и дните Ви да минават пълноценно, да научавате нови и вълнуващи неща, да се докоснете до света на уинд и кайтсърфинга - избрали Сте правилното място! 

         

Екипът на Сърф училище ТОРТУГА Ви обещава незабравими сърф емоции и Ви очаква с нетърпение !